Är smålånen dyra – låna pengar direkt!

Är smålånen dyra – låna pengar direkt!

Har du lockats av små snabba lån och krediter lite för mycket, kanske du upptäckt att de där små lånen som egentligen inte är speciellt dyra vart och ett, tillsammans utgör en betydande del av din månadsbudget. För att få lite ordning på ekonomin kan det då vara bättre att försöka samla lån.

http://www.aftonbladet.se/ekonomi/9906/19/fond6.html

Om du försöker få större lån och kredit att betala bort det med och få mindre avbetalningar per månad kan mycket vara vunnet. Dels blir månadskostnaden mindre, vilket förstås är huvudsyftet. Men du får också mindre att hålla reda på, och risken att du ska glömma bort någon räkning minskar. Försök att låna pengar direkt för att lösa dina små lån.

På nätet kan du låna pengar snabbt

Om du vänder dig till någon av de långivare som finns på internet, kan du inte bara låna pengar direkt på kontot,  du kan också välja mellan en rad olika lån, och har större chans att hitta det lån som är lämpligast för dig. Med de flesta av dessa lån kan du också låna pengar besked direkt, och du slipper en lång orolig väntan. 

Ska du lösa in dina gamla lån är det förstås ganska viktigt att du kan få pengar snabbt, så att du inte behöver vänta på nästa förfallodag. Men, bara för att du har bråttom får du inte ta första bästa lån, utan se till att göra jämförelser och se till att få ett fördelaktigt lån. Annars kanske du inte sparar någonting på att samla dina lån.

Kan du lösa dina smålån genom att låna 10000?

Räcker 10000 till för att betala bort dina små lån och krediter så finns det ganska många möjligheter till lån på nätet. Behöver du lån på högre summor blir det lite andra lån du får titta på, och då kan det till och med gå att låna hos din vanliga bank. Bankernas privatlån brukar kunna ligga på ca 15 000 som lägst. Men, hos den vanliga banken är det inte alltid lika lätt att låna pengar svar direkt.

Ett snabblån löser problemen först 

Vill du göra något åt saken så fort som möjligt, är ett snabblån nog den bästa lösningen. Men, det gäller då att se upp. Många av dina små dyra lån är förmodligen just snabblån, och du löser ju inte problemet genom att ta ett större lån som är lika dyrt som de små du vill bli av med. Var noggrann när du jämför, och läs också villkoren, så att du inte råkar ut för obehagliga överraskningar i form av avgifter och kostnader som du inte räknat med. Vare sig du vill samla lån, lösa akuta räkningar eller bara komma ikapp ekonomiskt, är det viktigt att kolla både villkor och priser ordentligt.

Om att låna pengar direkt med betalningsanmärkning

Ska du låna pengar direkt, men har en betalningsanmärkning i ditt bagage, får du lägga ner ytterligare jobb innan du kan söka ett lån. Då får du också  nagelfara lånevillkor och krav för att hitta de långivare som kan tänkas vara beredda att låta dig låna trots en anmärkning. Det finns nämligen sådana långivare numera. Tidigare var en betalningsanmärkning direkt diskvalificerande om du ville låna pengar, men idag finns det möjligheter att få ett mikrolån även om du har en anmärkning.

Här ser du var du kan låna pengar med betalningsanmärkning

På denna sida kan du jämföra olika långivares lånevillkor, och här kan du också få reda på vilka som accepterar betalningsanmärkningar. Det är viktigt att du tar reda på det innan du skickar in en ansökan, så att du slipper söka lån du ändå inte har en chans att få. Varje ansökan medför en kreditprövning, och många gånger registreras förfrågningen hos uc. Om du då söker ett flertal lån, helt i onödan, drar du på dig en massa uc förfrågningar som kan ställa till ytterligare problem när du vill söka lån.

Här finns också möjlighet att låna pengar direkt utan inkomst 

En sanning med modifikation kanske. Visserligen finns det ett fåtal långivare som inte frågar efter din inkomst, och där kan du säkert få ett lån även om du inte har någon inkomst alls, men i de flesta fall när man talar om lån utan inkomst, handlar det om att få ett lån trots att man saknar fast inkomst. En inkomst kan ju komma från olika typer av jobb, och många långivare accepterar endast en fast inkomst, det vill säga att du måste kunna visa att du har en fast anställning.

Nya långivare har en nyare syn på att låna pengar utan inkomst 

Bland de nyare lånen, de små lånen på smslån-5000.se, finns det långivare med en betydligt modernare syn på inkomstfrågan. De har kanske förstått att arbetsmarknaden inte ser ut som den gjort. Idag är det inte självklart att man har en fast anställning, även om man jobbar för fullt, år efter år. Därför finns det många långivare här, som erbjuder lån även om du inte har en fast lön.

Smslån en typ av de moderna lånen

Vilka är då dessa lån, där det finns möjlighet att låna, trots både betalningsanmärkning och utan fast inkomst? Det de flesta kanske tänker på först är smslån, och smslånen hör definitivt till de lån som kallas mikrolån. Mikrolån är lån på mindre summor som du betalar tillbaka ganska snabbt. Det finns smslån, men det finns också lån som du bara kan söka direkt online.